Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz 313313 #10047 üzenetére

    Az a baj ha mérnökkel egyeztetsz, hogy mi mindent IS meg akarunk oldani, mert megoldhatatlan, na olyan nincs...csak nehezen, drágán, vagy sok munkával, de mindig kell legyen megoldás.
    Ahogyan a "miabaaaaj?" kérdéstől is falra mászom, mert a "baj" AZ egyértelműen olyan szituációt jelent, amiben MÁR súlyos károk keletkeztek és minden percel csökken a lehetősége hogy a javítási kísérletek közül a legkisebb károkozású tényleg csak kevés kárt fog okozni.
    Ellenben helyzetek vannak, amiknek lehetnek jó, jobb, vagy kevésbé jó megoldásaik. De az hogy valaki még 10 secig gondolkodik egy utasítás kiadása előtt, attól még nem lesz automatikusan "baj" a helyzet.
    Épp ezért mondom mindig, hogy baj nincs, csak helyzet van...bár van bunkó kollega, akinél inkább visszakérdezek: "miért, mit basztál el megint? milyen bajt csináltál b.meg? " :D

    Pl sajnos így hogy feltöltöttél fotót, kapásból látok felül jó pár cöntit amivel feljebb lehet hajtani a leányzó a szoknyáját, meg én simán vennék asszonynak egy szebb kulcs fogast, ami véletlenül pont olyan alakú, hogy nincsen neki "pöcs" és hogy elfér az új 3 soros elosztó felette....az meg hogy ronda az elosztó, na az pont nem érdekel, mert így legalább kezelhetőbb magasságba is kerülhetnek kmsz-ek. :D

    Kezelési utasítás: családon belüli vitákról és alacsonyan repülő tányérok esélyéről kérdezze meg kocsmárosát, vagy plüssmackóját.

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák