Új hozzászólás Aktív témák

  • spista222

    addikt

    válasz zoltanz #22031 üzenetére

    Én például a mai napig használom a soros(Multiméter log-oloás) a párhuzamos portot(nyomtató, EEPROM írás) és néha nehézséget okoz már olyan lapot találni amin ez mind megvan és nekem is tetszik.
    Egyébként a soros/párhuzamos/floppy vezérlő mind benne van az LPC chipben ami kell minden alaplapra (feszültség figyelés, ventilátor szabályozás, billentyűzet/egér vezérlés... )legfeljebb annyival olcsóbb a lap hogy nem raknak rá csatlakozót vagy esetleg még tüskesort sem, ehhez képest egy tunerhez elég sok minden kell és nem csak csatlakozók.
    Nekem a régebbi Leadtek Winfast TV tunerem még vissza is fogta a gépet:) ha benne volt akkor 3dmar01 ben 3000 pontal kevesebbet kapott és valamiért a boot idő is sokkal hosszabb lett(tudom ez csak 1 tipusú kártya).

    gban és akkor még a kódolt csatornákról nem is beszéltünk.

    zoltanz Ezek az átalakítók nem minden esetben hozzák a várt eredményt pl én is vettem USB párhuzamos átalakítót 4eFT-ért és végül kiderült hogy nem párhuzamos portot "csinál" hanem csak a párhuzamos nyomtatókat képes USB-n kezelni azt is eléggé válogatósan és amire én vettem volna arra teljességgel használhatatlan.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák