Új hozzászólás Aktív témák

  • Hasaggymeg

    Topikgazda

    válasz xy.zsolt #185528 üzenetére

    A régi XT agy nagyon hidegben halk lett, nejem Fulcrumjára meg még kerti slaggal is vigyáznom kell mert ha kap egyet direktbe utána úgy félrever a reteszelés, hogy fáj hallgatni. :U Nem tudom milyen a tied, lehet csak elhasalt az egyik kilincs... ki lehet hallgatni hányat reccen lassú forgatásnál.

    Nutra... ne bánd nem mentél mert 1részt sár van, másrészt a hosszú északi mászó le van zárva, a fél erdőt egy 100m szakaszon letarolták (😱☹️), helyenként nyaktörően havas, a nyugati mászón meg belóg egy fa pont úgy, hogy felnyársaljon ha nem vigyázol. 😵 Csakis ott csapasd lefele ahol előtte kimásztál, felmérted! (Ezek hülyék, nem gyérítenek hanem tarolnak, az állatokat is meglephette mert míg bár vagy 2 éve oda járok, soha egyet sem láttam, csak hallottam, ma legalább 10 szarvastehén nyugalmát zavartam meg. :Y) Jah, és képeket kérünk. :)

    [ Szerkesztve ]

    "Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

Új hozzászólás Aktív témák