Új hozzászólás Aktív témák

  • Hasaggymeg

    Topikgazda

    válasz Mezga Aladár #222221 üzenetére

    Csakhát kell a 05, 07 és 1 mert nem mindegyiket lehet ugyanaddig engedni lenyúlni. Én minden korábbi láncomat (7-8-10 sebességes) 1%-ig hagytam és úgy elvitt egy sor 2 láncot, de harmadikat soha...forgatás, főzés, levételes tisztítás stb. nélkül, fel, majd ha lenyúlt le.

    #222224
    jjeahh...
    kinek a pap, kinek...én most azt mondom, hogy akkor hagynék fel a montizással ha minden tekerés előtt digitális mérővel kellene ellenőrizzem a nyomást és fújogassam a tized bárokat a kerékbe, vagy éppen 5 lánc forgatásának könyvelését kellene elvégezzem 2havonta, esetleg le-fel rakosgassam ezért, vagy a tisztítás végett őket. :U Aztán ki tudja, lehet egyszer majd pont ezt fogom csinálni, éltem már eleget ahhoz, hogy sose mondjam "soha".
    Specialized Fast Trak 29x2,35...170 km vegyes aszfalt, döngölt föld, murva és durván sziklás terep után olyan szavak jutnak eszembe róla, hogy kényelmes, tapadós, képlékeny. Egyértelműen jobban tapad mint a fapados Race King (a legolcsóbb már tyúkbelesíthető verzió), ezt főleg a laza, poros kavicsos meredeken érzem hátul. Kényelmes mert bár nem tudom ballonossága, vagy összetétele miatt (utóbbira tippelek) nagyon képlékeny, "ráfolyik" a kisebb akadályokra, nem pattog el úgy mint a RC azonos nyomáson sem. Érzem, hogy lefele is biztonságosabb, mintha kvázi nyertem volna kis + rugóutat, vajpuha mozgást mert nem ráz annyira. (Itt a Kevélyen nem lesz veseköved, az biztos. :U [kép] ) Egyelőre ennyi, tetszik, hátrányát még nem tapasztaltam...ja és tegnap 1,7-1,5-el mentem, amit mára azért felfújtam 1,9-1,7-re.

    "Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

Új hozzászólás Aktív témák