Új hozzászólás Aktív témák

  • flash-

    veterán

    válasz fulton #222247 üzenetére

    kemény intervallok után voltam lógott a nyelvem, ilyenkor már baromira tompulok,főleg diétában(vércukor a béka segge alatt), elég volt csak lenézni és megkeresni a kmórán hogy melyik lapon is van a pontos idő, mire felnéztem már csak fékezni tudtam, de a köpeny kibírta,sőt a felni is,ez a gyári speci felni - Axis Classic (azt hiszem tektro gyártja) nagyon erős,masszív,nekem való :) (igaz a facebook országúti csoportban a szószólók már letrekkingeznék a kerékpáromat mert hát miaz hogy 28-as gumi - szerintük csak az az országúti amin 23as köpeny van - meg erős kerék,meg bent vannak a hézagolók,mereekebb stucni,stb.. de ez nekem nem mérvadó,beállítom ahogy nekem jó aztán majd ha akarom apránként változtatok.)
    GP5000nél azért sokan panaszkodnak az oldalfal gyengeségére,most vagy az van hogy elég sok gyártási hibás mostanság, vagy tényleg csak vigyázni kell vele hogy csak aszfalt és no kátyú. Alu-karbon témában nem tudok nyilatkozni, de ez egy érdekes cikk,ajánlom:
    [link]
    nem teljesen igaz már úgy ez a nézet mint régen hogy az alu rázós, a mostani hydroforming aés welding technikák sokat javítottak ezen.
    mindenesetre nekem ez a speci allez nem kényelmetlen hosszú távon sem,nem ráz agyon. ha kis bukkanó van,na ott nagyobbat üt az egyszer tény,de az a vékonyabb kerék miatt is gondolom.

    [ Szerkesztve ]

    "Embrace our fellow man, no longer vilified"

Új hozzászólás Aktív témák