Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz chubby2o6 #245821 üzenetére

    Köszi, akkor nem aggódom. Mivel alapvetően csak az a 2 pont fáj, de az is inkább csak kellemetlen (mint amikor beütöd a kezed, és nyomásra érzékeny az a pont), akkor még várok, hátha felkeményedik.

    Korábban írtátok itt, hogy nem sok értelme van a puha nyeregnek, mert az rövid távon jó csak, de hosszú távon szétnyomja az idegeket, így attól tartózkodnék. A betétes alsónak viszont valószínű adok egy esélyt, mivel itthonról indulva itthonra érkezem meg, és útközben maximum pihenni állok meg, így nem igazán érdekel, ha addig kényelmetlen, ha segít.

    Írtam, hogy sokat ülök, és mivel a gerincem tövét a Covid homeoffice alatt szépen elkezdte nyomni a szék a sok ülés miatt, azóta ilyen ortopéd U alakú ülőpárnát használok, ami elvileg aranyér ellen meg terheseknek jó, viszont nekem bevált, mert így a gerinc nem ér a székhez. Hátránya, hogy "ellustultak" az ülőgumóim, mert annyira kényelmesen ülök ezen. Lehet, hogy emiatt nehéz megszoknom a nyerget, viszont a párna miatt már nem fáj a gerincem. Tudom, nem ide kapcsolódik, de aki sokat ül gép előtt, és már nem huszonéves, annak ajánlom ezt a fajta párnát (bár ez nem bicaj téma).

Új hozzászólás Aktív témák