Új hozzászólás Aktív témák

  • flash-

    veterán

    válasz gergo5991 #254532 üzenetére

    na akkor egy kis mese,aztán hátha lejön hogy jé, más ember mennyire lehet más gondolkodású mint én :U

    na szóval sztori a következő volt:
    régi terv haverral hogy tekerjünk le több száz km-ert olyan vidéken amerre még nem jártunk.
    terv gondosan elkőkészitve,google utcaképen bejárva,merretekerjeken leellenőrizve még azis hogy részről részre milyen minőségű a kerékpárút azért hogy még az meg legyen jelölve hogy hol skippeljük azt és inkább az országút.
    na el is jutunk mondjuk féltávig de megcsúszunk több órát ami lehet eü ök,balesset-technikai gond,bármi,stb.
    aztán ilyenkor jön a matek hogy fejezzükbe és legközelebbi állomásra tekerjünk ki,(amivel nem mindig jár jól az ember időben) vagypedig röviditsük a távot le egy olyan szakasz felé amerre tervezve haza nem csúsznánk ki az időből. na ember elkezd agyalni-nézni a térképet merre-hogy, még látja is de be kéne tenni a naviba mert fáradtan 30+fokban már csak az alap dolgok mennek, nagy könnyebség hogy csak nézni a nyilat (ha már a brytonon a többi adat kb dísz)

    természetesen az edzéseim 99% ban ismert -ugyanazon az útvonalon lakóhelyem 100-120km-es körrnyékén történnek és nem kell megtervezni,de egy túra-kirándulás pont nem ilyen.

    szóval nem, nem sértődtem meg, hisz annak mindig oka van ha valakinek eltér a véleménye az enyémtől.(információ részleges vagy teljes hiánya, szkepticizmus, kötekedés, más emberek meg nem értése, ésatöbbi. pl gyakori fórumokon hogy kérdezek valamit és 10ből 10 ember nem a kérdésre adja meg a választ hanem visszakérdez,vagy kijelentő mondatban elmondja negatív véleményét hogy ez hülyeség,neked nincs erre szükséged,előtte próbáld meg ezt,vagy stb..)

    fulton:
    "Bekapcsolod, hogy az asztali verziót mutassa a böngésző?"
    igen, de nekem sokszor eme funkció hatására is gyakran ezt figyelmen kivül hagyják a böngészőim(chrome,firefox,gyári xiaomi..) vagy pedig bekapcsolom de mégis használhatatlan marad mert valami funkció nem megy,vagy leakad..

    [ Szerkesztve ]

    "Embrace our fellow man, no longer vilified"

Új hozzászólás Aktív témák