Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz dom1n0 #270320 üzenetére

    Pont ezt akartam elkerülni...

    Szóval, doktor urak! Akár hiszik, akár nem, nem tudok 100-as pulzusátlagon tekerni, mert nem olyan a keringési rendszerem, amilyet Önök megszoktak, így aztán miattam a fél fórum megszakértheti azt, hogy hogyan működik a testem, az egészből nekem csak annyi fog lejönni, hogy legyintek rá, a másik oldal meg azt gondolja rólam, hogy "ez hülye".

    A kislányommal való két héttel ezelőtti gyökkettes tekerésem átlaga volt 112 bpm, max 135 bpm, a sebességátlag meg 12.6 km/h. A múlt heti "megállás nélkül 40 km" tekerésem átlaga 153 bpm, max 169 bpm, sebesség 25 km/h. Értem én, hogy egyesek ráfeszülnek arra, hogy ilyen meg olyan pulzus kell, és ez valószínűleg igaz is egy sportolónál vagy egy évek óta bringázó amatőrnél, de nem igaz egy fél éve a semmiből elkezdett embernél, aki ráadásul vérnyomáscsökkentőt szed a keringési problémáira. Ha nincsenek reális célok és sikerérzet a bringázásban (vagyis fejlődés), akkor cseszhetem, hogy 3 hónapig 10 km/h átlagsebességgel majd elégetek 5 kg zsírt, ha közben 1 hónap után lerakom a bringát, és inkább nem tekerek többet. Főleg, hogy már 4 kiló mínusznál járok a diétával amit kb 3 hete kezdtem.

    Elismételhetem ezt pár hetente újra és újra, de k.rvára tudnám díjazni, ha elfogadnátok, hogy az nálam nem megy, és vagy adnátok tanácsot arra, amit kérdezek, vagy inkább elkönyvelnétek hülyének, és nem adnátok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák