Új hozzászólás Aktív témák

  • Alusky

    aktív tag

    válasz Qru #274661 üzenetére

    2007-es, ez még bírja. Meg hát kényszerben sok opció nincs.

    Amúgy mi történt itt az elmúlt években? :Y Most volt a siófoki macsótalin Somatom, nem? :Y
    És Vakegér meg Eastman, Neduddki is?
    Integráról hetekig beszéltek és minden évfordulónál is, MurdR asszem moderátor volt azért ismerték. Meg volt még valaki.... Ilyen elképesztő blogokat írt logoutra... Guga volt asszem.
    A többieken ledöbbentem, Neduddkit még pár hete említettük is néhányan milyen idegesítő volt a Rejtő Jenő szóhasználata, aztán a szabályzatba ómagyar nyelv bekerülés után ő elment a fórumról, de ezek szerint végleg is.
    Azért ez félelmetes.

    Keresztet már beszéltük Kalandorral Integra idején is, inkább ellenezték, nem jó dolog kidekorálni senkit utólag, tisztább ha érintetlen a fiókja mindenkinek.

    Reggie0
    Ha rögtön elindul akkor annyira nem para, ha sokat szenved valaki főleg aki nem jártas benne hogyan guruljon be, akkor teleköpi benzinnel ami utána ott is gyullad/durran be, rosszabb esetben sérül a szerkezete. Ezt akár hibás gyújtással, gyertyákkal is el lehet érni, a Ladás korszakban még nem volt lényeges ha puffogott kicsit meg durrant, manapság már sok mindent elér annak az ereje.
    Az olajos láncfeszítők se szokták kedvelni, át is lehet ugrasztani. Nekem ezekből egyik sincs szerencsére.
    Önindító az elég puhán teker és viszonylag finoman is kezdi el, ehhez képest a kuplungot ráereszteni az rúgásszerű. Általában nem gond, de ez nem 100%.

    [ Szerkesztve ]

    Megcsinálta! Megcsináltaaa!!! Starship IFT-4 *WD40-es plazmacsúsztatás*

Új hozzászólás Aktív témák