Új hozzászólás Aktív témák

  • daneel_hu

    addikt

    válasz Tsebacsi #279837 üzenetére

    "Rejtett gomb, hasonlók. Anno egyik ex fórumtag a blue19-et vagy mit ajánlott az se tűnt rossznak."

    A Bravóra szereltettem BLUE16-ot, nem rossz főleg elektromechanikus motortérzárral.
    Viszont ennek is van hátulütője, ha teljesen lemeríted az akksit akkor belülről meg kell táplálni az akut, hogy kinyithasd a motorteret. :D Ugyanis a bowden el van vágva, és ezt köti össze egy relé. Maga a BLUE16 egységnek van saját akkuja, ha ez elhasználódik, akkor a kocsiét kezdi el szopogatni. (menet közben a BLUE16-osé is töltődik persze)

    Riaszt emelésre is, ha trélerrel lopják a szajrét.
    Összességében elég jó rendszer, de az akkumulátoros balhéjába biztos belefut aki ilyet csináltat. És manapság az akksik úgy merülnek le, hogy előtte nem sok jel utal arra, hogy baj van.

    Fel lehet programozni olyasmire is, hogy X gyári kapcsoló rejtett kapcsolóként funkcionáljon, és teszemazt indítás után a kapcsolót X-szer meg kell nyomni, különben a kocsit nem lehet saját lábán vinni mert 1 perc múlva leáll. (nálunk a levegőt tiltja le azt hiszem)

    Ráadásul csak szélvédőhöz közelített mágneskulccsal lehet a központi zárat nyitni, ez szintén nehezítés a tolvajnak. Tehát sima gyári vagy ellopott távirnyákkal nem.

    Egy dolgot nem tud megakadályozni, azt hogy trélerrel elvigyék a kocsit. Igaz, visítana mint állat de ugye ezt fizikálisan nem lehet elkerülni.

    A szerelésre több napot kell szánni, mert a kocsit előtte feltérképezik.

    Van szerviz üzemmódja, tehát ha márkaszervizben van a kocsi mondjuk akkor ezt be kell kapcsolni és akkor nincs riasztás, leállás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák