Új hozzászólás Aktív témák

  • Martin97

    aktív tag

    & EQMontoya, F_Zolee, Saint_, gzbotii, Qru:

    Nyilván a teljes rendbetétel a cél. Bár várat magára a nyári nagyjavításig (kuplung, fékek, vezérlés, lökhárító, és az addigi kisebb problémák, nyár végére talán lesz ezekre pénz).
    Nem akarok ütött-kopott igénytelen autót. Magam sem tartom annak. (Tudom, hogy a focus az messze nem az igényesség csúcsa, de ha már van akkor legyen minél jobb.) :)

    Sajnos nagyon elkapkodtam. Utólag másként csinálnám... :W :U

    Röviden:

    Több mint 4 órája a szutyok időben próbáltam nem összetörni magam.
    10 percel az eset előtt hívott az otthoni lány, hogy beszéljünk, mondom majd visszahívom koliból. (Ma elvileg talizunk, a többi a másik szaktopikban.)

    Kolitól 2km-re lámpánál kocc, kocsiból kiszállok, balesetbejelentő, toll kézben. Megnézem a kárt, közben a vétkes is kiszáll, köszön mondja, a lapra szerinte nem lesz szükség. Mondom akkor az minimum 15k. Erre elkezdte a szarakodást, hogyha átgurulok ámpán, akkor nincs ez, stb. (Itt már a vérnyomásom valahol 180 és a csillagos ég közt volt, amit emberünk is érzékelt.) Mondja, hogy nincs nála sok kp. összesen 5k. Kicsit húztam a szám, de 10 óra magasságában már nem akartam szarozni a bejelentővel meg a zsarukkal, az túl sok idő lett volna, úgyhogy elkértem aztán viszontlátás. (A csajjal nem tudtam volna beszélni már utána.)

    Ha szerencsém van, akkor a vízszintes karc lejön.
    Szerkezetileg a lökhárító nem sérült, csak a repedt részt kell egy műanyagossal megcsináltatni, és utána lefújni javítófestékkel. (Egy kevés javítófesték is van. A sérült részre szerintem pont elég.)

Új hozzászólás Aktív témák