Új hozzászólás Aktív témák

  • fulton

    addikt

    válasz parandroid #222642 üzenetére

    igen, ha eszembe van :D hányszor van hogy a jelenlegit sem veszem le mert elfelejtem. Jó ez nem nagy érték ahhoz mérten.
    ---------------
    más: amiről nem írtam, én sokáig mentem hátsó lámpa nélkül, azt kell mondjam, nyilván nem 100% viszont sokkal jobb védelmet látok egy jó fényű erős hátsó lámpában. Ez a 250max van nekem, és nappali daylight 250 lumenesen ment, leginkább du tól figyelgettem az autósokat, rendesen átmentek a másik sávba. Gondolom jól vakít zavaró is hátulról jkövőnek már csak ezért is :D én letesztelgettem otthon, beültem a kocsiba, udvaron magam elé bicó, és néztem milyen szögből a legészrevehetőbb, merthogy adott szögben jó csak, ha tul lenéz vagy alacsony, akkor autós magasságában egyáltalán nem "vakit". márpedig vakítson csak, nem fog vezetésben zavart okozni, de látható figyelem felhívó villanása van így. nem bántam meg.
    Az hogy nem tud ilyen fillenfalncos fékező dolgokat szerintem felesleges, bele képzeltem magam az autós helyébe, nem tudnám értelmezni hogy mit villog össze vissza a lámpa (de sztem az is csak figyelemfelhívó dolog).
    Ez a sima daylight villanó mód is éppen elégé figyelemfelhívó. szumma: azt gondolom jobban odafigyelnek kerülnek az autósok így (nappal). kop kop kop
    Azért este nem azzal tolom, mert az már elég zavaró lenne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák