Új hozzászólás Aktív témák

  • Csokicsibesz

    tag

    válasz jjeahh #249216 üzenetére

    Én csak navisat tuti nem vennék, szerintem messze ebben a leggyengébb a Garmin. Az edzős funkció ellenben ténylegesen jól működnek.

    Én azért vettem navis head unitot, mert kipróbáltam minden mást (telefonon térkép, rendes térkép nálam, csiganyél követés stb.). Mindegyikkel szivás volt tekerni és bele is zavarodtam. Ezekhez képest tényleg jobb a Garmin és végső soron is el fog vinni vagy a kijelölt célhozvagy haza. De kegyetlenül bele tudja keverni saját magát.
    Tehát ennél még az ingyenes appok is jobban navigálnak (google maps, wazze). Az útvonalak megtanulását nem lehet vele kiváltani, biztosítéknak jó, de ennyinek és ezzel tisztában kell lenni.

    Ellenben az edzés funkciók azok tényleg jók. Amit beállítász neki, hogy jelezzen (max pulzus, max watt, frissítés) azt tényleg pontosan jelzi. Szerintem az edzés vezetés funkciója is jó. Szeretem azt is, hogy be tudom állítani a grafikus megjelenítést és így én jobban láttom a HR alakulását. Próbálkoztam a wattnál is grafikus nézettel, de be kellett látnom, hogy semmi értelme nincs ott, teljesen elég ha az adatot látod.

    Mondjuk a climp pro egy nagy baromság szerintem. Mert a helyett, hogy a meredekséget meg a hátralévő távot látom, inkább nézném a pulzust meg a wattot, hogy normálisan fel tudjak menni. Mondjuk ez szerencsére csak beállított útvonalnál van, de én inkább kikapcsolnám, mert rohadt idegesítő.

    Szóval a Garmin se hiba mentes, vagy csodaszerszám.

Új hozzászólás Aktív témák