Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz chubby2o6 #270314 üzenetére

    Nem volt bennem ellenérzés, csak mire leírtam a részletes választ, rájöttem, hogy csak megint egy 10+ hozzászólásos thread lenne belőle, aminek a végén unalomból valaki biztosan belémkötne.

    Jól leírta, de már elmondtam párszor, hogy se nem fogok (tudok) 4-5 órát egyben menni, se nem megy 100-as pulzuson tekerni ha belegebedek sem, szóval ezekkel a tanácsokkal nem megyek semmire. Ebben a korban, ilyen munkával és időbeosztással nem megy. Elhiszem, hogy valakinek van ideje erre, de nekem nincs, és azt is értem, hogy ez az "ideális", de túl messze van a lehetőségeimtől, szóval ezzel a tanáccsal nem megyek semmire, még ha jószándékból is mondja valaki. A realitás hogy hétköznap este el tudok menni 1-2 órára heti párszor, meg hétvégén valamivel többre, és kész. Ez van, ebből tudok főzni.

    A kérdés ezért volt felesleges. Mászok majd és alakul, aztán ennyi. Azt vettem észre, hogy ez időben nem zabál fel annyira sokat, viszont nagyon meghúzza a fejlődést, és jól akartam csinálni, ezért kérdeztem, hogy inkább rövid meredek vagy hosszabb kevésbé meredeken érdemes gyakorolni.

Új hozzászólás Aktív témák