Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz parandroid #270325 üzenetére

    Hónapokkal ezelőtt, amikor itt jó páran tanácsolták a Z2 edzést, utánamentem a dolognak, kipróbáltam, és egyszerűen a közelébe se bírtam menni. Próbálkoztam vele, de egyszerűen nem ment, és addig keresgéltem és olvastam a cikkeket meg néztem a videókat (meg is osztottam itt párat), amíg az jött le, hogy simán lehet máshol a 2-es zónám, és utána elfogadtam, hogy a 150 bpm nálam bőven lehet a Z2 teteje. De akkor és azóta is mindig megkapom, hogy miért nem 120-as edzéseket tartok, és mimármegmondtuk... :W Kösz, majd szólok a testemnek, hogy nem "sztenderd".

    A múlt heti 40 km-es úton, ahol nem álltam meg, és 153-as volt az átlagpulzusom, semmi bajom nem volt, tök jól éreztem magam. Nem fáradtam el, elmehettem volna akár még egyszer ennyit, csak már dolgom volt, és untam is kicsit.

    Mellesleg tudom, hogy jól csinálom, mert érzem és tapasztalom. Az, hogy nem mások elvárásának megfelelően, vagy nem tökéletesen, azt elfogadom, de most télen mászni fogok, tavasztól meg hosszabb távokat menni, mert ez a kettő még a gyengeségeim közé tartozik.

    #270329 MPowerPH: köszi, ezzel így tökéletesen egyetértek, és így csinálom. De megértem a többieket, hogy segíteni akarnak, és bízom benne, hogy egyszer ők is megértik, hogy hálás vagyok érte, de nem mindenki működik ugyanúgy.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák