Új hozzászólás Aktív témák

  • Fenyő

    őstag

    válasz bacsis #21043 üzenetére

    Akkor ezek szerint a Via jobban bírja a tuningot cache mellet is, a P5A-B-ém 115-ön már nem tudom stabilizálni (vagy cache vagy az agp már nem bírja), 3d-ben fagy, 112-vel meg még stabil, legalábbis néhány óráig biztos (tovább nem próbáltam), Viásból csak 512kb-os Soltekem van, ami tud 100 feletti fsb-t is, de még nem nagyon próbálgattam mit bír, mivel azonos fsb esetén az 1 megás Via és a fél megás Ali kb egy szint, az Ali azért egy nagyon picit gyorsabb.
    Mondjuk azért kíváncsi lennék mit menne a P5A-B egy ilyen FX5900-al vagy 9800-assal, Ti4200-al 33xx pöttyöt tudtam kihozni belőle.
    Rive: Elég vad gondolat, de tetszik :DDD , gondolod, hogy a szorzólock a cache-be is be van drótozva, bár sanszosabb, hogy alapból inkompatibilis a PII-es cache-e az SS7-el, ha az Intel politikájából indulunk ki.
    Zotyesz66: Leginkább valóban egy Voodoo3-as passzol a K6-x-hez, amivel nagyon jól mennek a korabeli glide-os dolgok is, esetleg egy Geforce2+Voodoo2 kombinációnak van még értelme, e-fölötti kártyákat már tényleg csak pontvadászathoz érdemes betenni egy körre.

    [ Szerkesztve ]

    Nem küldhetsz privát üzenetet saját magadnak!

Új hozzászólás Aktív témák