Új hozzászólás Aktív témák

  • Kávé Kálmán

    tag

    válasz lagoon79 #47022 üzenetére

    Akkor jön a frankó :-).

    Való igaz. A design ábszolúte ízlés kérdése. De mivel lehet választani a Strada széria és a logózott saját között, házzal vagy meztelenül (amúgy odakint gyakrabban hangzott el a loft-design-nál a steampunk besorolás :-)).

    Megbontja a gép harmóniáját. Való igaz. Pont annyira, mint a LM Strada MP sziluettjét ugyanez az óra. Azaz hogy mégsem, mert ott konkrétan jobban kilóg. A Creminánál a bojlersapkánál (a "gép" legmagasabb pontja) kb 4 cm-rel van feljebb. Lásd kép:

    AMúgy a dolog egyáltalán nem a szépségéért született, hanem, hogy egy ennyire egyszerű gépet teljes nyomásprofilozásra képessé tegyünk. Sokat szoptunk vele, de sikerült. Nem kell menüben turkálni, vagy wifi-n, USB-n számítógépről tőttögetni rá. Full analóg. On the fly, szabad virtuózkodni, vagy ahogy a kávépárna pont megkívánja. Az előre programozottnál ugyanis nincs mód a korrekcióra. Max a következő shot-nál. Az igény (előrendelések száma) akkora, hogy képtelenek leszünk kielégíteni. Gondolom, van közte olyan is, aki másolni fogja. Ez egy ilyen cirkusz. Még az sem kizárt, hogy holnapután az ócskásoknál tűnik fel ezeröcsiért :-). Amúgy sem a HB-n, sem a kaffee-netz-en nem találtak kivetnivalót a külcsínyben. A otthoni gépen azért van az LM számlap, mert elfogyott a NAKED :D. Valamiért a gyár (Olympia Express) is azt kérte.

Új hozzászólás Aktív témák