Új hozzászólás Aktív témák

  • Kávé Kálmán

    tag

    válasz Toobee #96808 üzenetére

    Elég beteg darab. Will (aki CNC specialista, és repülőgép hajtóművekről PHD-zik/zett) és a 9Barista apukája, rendelt SEP-et és gondoltam ne költsük a pénzt egymás méregdrága hülyeségeire, hanem inkább adjon cserébe egy kotyeszt. Ez így az "exbarátnőnél" is kevésbé rezgeti a lécet.
    Tegnapelőtt futott be, és szerintem eszelősen jól ki lett találva. Itt Csopakon az após tescogazdaságos szerszámaival csak kicsit borítottam szét, úgyhogy hazudnék, ha azt állítanám, hogy totál értem, hogyan működik, de nagyon izgalmas. Számomra egyértelműen az év legnagyobb újítása eszpresszó témában, és kb 12-14 duplánál járok vele, de még mindig fülig ér a szám, amikor 4-5 perc után elindítja a "húzás"-t. Tudva, hogy mennyibe kerül a minőségi CNC megmunkálás, amúgy nem drága cucc. Ezen a darabon rengeteg munka volt. Nem mellesleg meg jelentős mérnöki teljesítmény is. Alig várom, hogy a műhelyben a srácok kezébe adjam. Amúgy így néz ki kicsit szétborítva:
    Hátizsákba nem való amúgy, mert érzetre nehezebb mint a Decent :-).

    Ja, most már tuti jönnek Robotok. Még nem döntöttem el a rendelt darabok közti színek arányait. Ha valaki biztos a dolgában, és most "színt" vall, akkor promt megrendelés esetén adok rá kedvezményt. Részletekről mail-ben/privátban. A legnagyobb problémám ugyanis a relatíve nagy színválaszték miatti készlethalmozás. Kis ország, kis foci.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák