Új hozzászólás Aktív témák

  • b.kov

    senior tag

    Sziasztok,

    Nem rég kezdtem el kísérletezgetni itthon saját főzésű kávéval így a két év kapszulás masina használata után. Természetesen nem ugrottam fejest a mélyvízbe, illetve sokat kell még tanulnom, de a téma iránti érdeklődés abszolút megvan. :)

    Gondoltam írok egy apróbb bejegyzést, ha esetleg valaki hasonló cipőben járna, mint én. Tehát kapszulás megoldásról váltottam egy fokkal feljebb (talán :B), de nagyobb beruházások nélkül. Először AeroPress-szel szemezgettem, de időközben találtam egy, az én ízlésemhez közelebb álló eszközt, a Wacaco általl gyártott Nanopresso-t. Ismeri esetleg valaki?

    Egy pár hete használom, és fokozatosan fejlődik az általa(m) előállított nedű - a megszokott kapszulás élvezetekre köröket verve. Egy Hario Skerton Pro örlővel kísérletezgetem egyelőre, az én igényeimnek jelenleg megfelel.

    Sosem gondoltam volna, hogy ennyire élvezetes "szertartás" fog beépülni a mindennapjaimba - és talán ez még a meredek lejtő teteje. A kedvemet egyelőre meghozta, úgyhogy igyekszem aktívabb követője lenni e topiknak, és tanulni a tapasztaltabbaktól. :D

Új hozzászólás Aktív témák