Új hozzászólás Aktív témák

  • N0zer0

    senior tag

    Kösz a tanácsokat. Közben megnéztem a kotyogó típusát és nem magyar, hanem olasz: Crusinallo (hatszögletű). Ettől függetlenül nem sokat ér. Egy fokkal tudtam javítani még javítani a lefőzött kávén. Weboldalak ajánlása alapján a kávét a létező legkisebb lángra teszem fel főni és amikor már kezd kicsorogni akkor elvileg el kéne zárni teljesen, de ha ezt megteszem, akkor nem csorog ki, ezért hagyom kis lángon. Egy kicsit jobb így, de még így is túl kátrányos a kávé. Tehát tényleg felejtős ez a módszer.

    Amiért írok: mivel úgyse főzök kávét nagy mennyiségben.és semmiképp nem szándékozok 10-100k-t kávé/presszógépre kiadni, ezért nem jobb alternatíva valami normálisabb, forró vízben feloldható kapucsínót venni? Melyiket tudjátok ajánlani?

Új hozzászólás Aktív témák