Új hozzászólás Aktív témák

  • vTamas35

    csendes tag

    válasz Bazsee71 #49036 üzenetére

    Nagyon így van. Szerintem sem az lenne a cél, hogy azokat győzzük meg az igazunkról, akik amúgy teljesen elégedettek a bolti kávéval és a tesós gépekkel, hanem inkább, hogy azokat tereljük a megfelelő irányba, akik elégedetlenek, jobbra, többre vágynak kávéban mint az átlag fogyasztó.

    A kezdőknek, akiknél már beindult a vezérhangya, viszont egy remek hely ahonnan mindnen szükséges infot, tanácsot be tudnak szerezni. Innen mindenki maga dönti el, hogy hol húzza meg a határt. Nekem óriási segítség volt (nem is olyan régen), hogy a géppark vásárlása előtt be tudtam szerezni az alapvető ismereteket, és az igényeknek megfelelő gépet, darálót vettem elsőre, amit azonnal tudtam, hogy kihez vigyek, milyen tuningra, honnan vehetek jó kávét stb. Persze mint minden hobbynál, innen már tud drága lenni az upgrade mánia...

    Csak javasolni tudom minden érdeklődőnek, hogy mielőtt vérre menő vitákba bonyolódna, tájékozódjon az alap fogalmakról, így el lehet kerülni a kínos hozzászólásokat, sértődéseket. (Pl. fogadjuk el, hogy a kávé frissen pörkölve és őrölve az igazi, a bolti kávé akkor is döglött ha drága, a reklámokban néha túloznak, a darálót tényleg nem lehet lespórolni, sz@rból csak sz@rvárat lehet építeni, és már az is sejthető, hogy nem a föld az univerzum középpontja).

    O1G

Új hozzászólás Aktív témák