Új hozzászólás Aktív témák

  • vendingo

    veterán

    válasz krisztianAMG #123003 üzenetére

    Kicsit meginogtam robot irányba, de örülök, hogy nem vettem meg.
    Nálam 5-6 perc a főzési idő. Összetekerem az alját, felrakom a tűzhelyre, utána kezdem el a darálást, végső összeszerelést. Rengeteg idő spórolható ezzel a technikával.
    Nálam a pogácsa egybe kiesik, csapba szoktam kirázni, majd onnan viszem a szemetesbe/komposztba.
    Ims szűrő nekem is van, sajna nem dob nagyot a végeredményen, de legalább passzosabb, mint a gyári, mert az előbb esett ki, mint maga a pogácsa.
    Nekem sok idő volt, mire tökélyre fejlesztettem a kávékat vele. Ami bevált, hogy nagyon finomra darálok, tamperoláskor meg minimális erőt fejtek csak ki. A végeredmény tömény sűrű lesz. Én classic vonalon mozgok, impressot tudom ajánlani, onnan is a brasil-india ami mindent vitt. Az első kávé, aminek a csomagolásán feltüntetett összes ízjegyét felfedeztem a végeredményen.
    Rengeteg játszási lehetőség van 9b-vel, kell egy kis idő, mire tökéletes lesz. Nálam ez közel 1 hónap volt.
    Én wdt-t nem viszem túlzásba, kalmár féle bonsai habverőm van, eddig bevált.

    Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

Új hozzászólás Aktív témák